Gofry belgijskie Red Velvet
Potrzebujesz wegetariańskiego śniadania lakto ovo ? Gofry belgijskie Red Velvet mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 612 kalorii , 11 g białka i 26 g tłuszczu . Za 94 centy za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Udaj się do sklepu i kup proszek do pieczenia, mąkę, ocet i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Będzie hitem na Twojej walentynkowej imprezie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 32% wyniku , co nie jest aż tak niesamowite. Gofry z Liege Belgia , gofry z czerwonego aksamitu i gofry z czerwonego aksamitu są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę, cukier biały, proszek do pieczenia, kakao i sól.
W misce utrzyj maślankę, roztopione masło, jajka, 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego i ocet na gładką masę. Wymieszaj czerwony barwnik spożywczy z mieszanką maślanki.
Wymieszaj mieszaninę maślanki z mąką, aż się połączą.
Rozgrzej gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta.
Ubij serek śmietankowy i miękkie masło w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż masa będzie gładka i puszysta. Stopniowo mieszaj 2 szklanki cukru pudru z mieszaniną serka śmietankowego, na przemian z mlekiem i 1 łyżeczką ekstraktu waniliowego, aż lukier będzie gładki.
Włóż 1/4 do 1/2 szklanki ciasta waflowego do nagrzanej gofrownicy. Gotuj według wskazówek producenta. Powtórz z pozostałym ciastem.
Lekko posyp każdy gofr pozostałym cukrem pudrem, skrop polewą i udekoruj bitą śmietaną i truskawkami.