Godzina kalmarów w Umido z rampą Bruschetta

Godzina kalmarów w Umido z rampą Bruschetta
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Jedna godzina kalmary w Umido z Rampa Bruschetta może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 626 kalorii, 58g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 9,22 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino, rampy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, Ramp Sałatka z cytryną-Ramp Vinaigrette, oraz Ramp Kimchi & Ramp Confit.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Sprawdź kalmary dla każdej chrząstki i pokroić w 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
3
Umieść kalmary w rondlu 6-quart i dodaj oliwę z oliwek, ząbki czosnku, Chilli, Wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień do wysokiej dusić i gotować 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
KałamarnicaKałamarnica
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
W międzyczasie umieść rampy na grillu, aż zwiędną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RampyRampy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia. Pokroić ostudzone rampy na 1/2 cala kawałki, umieścić w misce z pozostałym olejem i liśćmi majeranku i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
RampyRampy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Gdy kalmary są miękkie, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
KałamarnicaKałamarnica
7
Połóż chleb na grillu i tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Wyjąć i łyżka mieszanki ramp na chleb, podzielić kalmary między cztery miski, top z bruschetta i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn