Gnudi

Gnudi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Gnudi. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, gałkę muszkatołową, ser ricotta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnudi, Gnudi, oraz Szpinak i Ricotta Gnudi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dopasuj duży garnek z wkładem do gotowania na parze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby uzyskać około 3 cale poniżej dna wkładki i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodaj szpinak, przykryć, i pary do jasnozielonego, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
4
Odcedzić i lekko ostudzić. Naciśnij, aby usunąć płyn.
5
Zwijaj szpinak w czystym ręczniku kuchennym lub gazie i wyciśnij, aby usunąć pozostały płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
6
Przełożyć do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Wymieszaj razem puree ze szpinaku, żółtka jaj, sery i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Kopiec 1-szklanka mąki na desce do krojenia. Używając mąki, delikatnie uformuj 1 łyżkę mieszanki szpinaku w małą kłodę. Wrzuć go do mąki i szybko zwinąć, aby lekko pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Przełożyć na blachę do pieczenia, która jest lekko posypana kaszą manną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Dodaj połowę gnudi i delikatnie zamieszaj, aby zapobiec ich sklejaniu. Gotować, aż gnudi wzrośnie i pozostanie na powierzchni, o 5 protokół.
11
Wyjąć na talerz. Powtórz z pozostałym gnudi. Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj posiekaną szałwię i liście szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Dodaj 1 1/2 łyżki gnudi gotowania wody, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować przez 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać natychmiast z gnudi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn