Gnocchi z sosem Pesto

Gnocchi z sosem Pesto
Gnocchi z sosem Pesto to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz gnocchi ziemniaczane, pesto, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gnocchi ze szparagami i oliwkami w kremowym sosie Pesto, Pesto Z Kurczaka Gnocchi, oraz Pomidorowe Gnocchi z Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, na dużej patelni, saute cukinia i żółty pieprz w oleju, aż cukinia jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
GnocchiGnocchi
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Drenaż gnocchi; dodać do patelni z pesto. Delikatnie mieszać aż do powlekania. Wymieszać z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
GnocchiGnocchi
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W razie potrzeby posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn