Gnocchi z sosem Pesto
Gnocchi z sosem Pesto to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz gnocchi ziemniaczane, pesto, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gnocchi ze szparagami i oliwkami w kremowym sosie Pesto, Pesto Z Kurczaka Gnocchi, oraz Pomidorowe Gnocchi z Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, na dużej patelni, saute cukinia i żółty pieprz w oleju, aż cukinia jest miękka.
Drenaż gnocchi; dodać do patelni z pesto. Delikatnie mieszać aż do powlekania. Wymieszać z pomidorami.
W razie potrzeby posypać orzeszkami pinii.