Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto
Przepis Gnocchi z krewetkami, szparagi, i Pesto jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wstępnie parmezan, liście bazylii, czosnek w butelce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, oraz Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodaj gnocchi do patelni; gotuj 4 minuty lub do zakończenia (gnocchi wzrośnie do powierzchni).
Wyjąć gnocchi łyżką szczelinową; umieścić w dużej misce.
Dodaj szparagi i krewetki na patelni; gotować 5 minut lub aż krewetki są gotowe.
Dodaj mieszaninę krewetek do gnocchi.
Pozostałe 1 łyżka wody, bazylia i następne 4 składniki (przez czosnek) połączyć w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki.
Skropić olej przez rynnę spożywczą z włączonym Robot kuchenny; proces aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj mieszaninę soli i bazylii do mieszanki krewetek; wrzucić do herbu.