Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto

Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto
Przepis Gnocchi z krewetkami, szparagi, i Pesto jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wstępnie parmezan, liście bazylii, czosnek w butelce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, oraz Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj gnocchi do patelni; gotuj 4 minuty lub do zakończenia (gnocchi wzrośnie do powierzchni).
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć gnocchi łyżką szczelinową; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj szparagi i krewetki na patelni; gotować 5 minut lub aż krewetki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Drenaż.
6
Dodaj mieszaninę krewetek do gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
KrewetkiKrewetki
7
Pozostałe 1 łyżka wody, bazylia i następne 4 składniki (przez czosnek) połączyć w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Skropić olej przez rynnę spożywczą z włączonym Robot kuchenny; proces aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
9
Dodaj mieszaninę soli i bazylii do mieszanki krewetek; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
BazyliaBazylia
SólSól
10
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn