Gnocchi II
Gnocchi II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 525 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jagnięce Ragu z ziemniaczanym Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), oraz Gnocchi-Patelnia Z Kurczakiem Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Drop w ziemniakach i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić, lekko ostudzić i obrać. Ziemniaki masować widelcem, masher lub w ricer.
Umieścić w dużej misce i zrobić dobrze w centrum. Włożyć dobrze masło i pozostawić do rozpuszczenia. Gdy puree ziemniaczane ostygną, zagnieść w wystarczającej ilości mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Ciasto podzielić na porcje wielkości pięści. Na zalanej mąką powierzchni zwiń każdą porcję w długą linę.
Przetnij liny na centymetrowe kawałki.
Zwiń każdy kawałek widelcem, aby uzyskać charakterystyczną teksturę.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Wrzucić gnocchi i gotować przez 3 do 5 minut lub aż wypłyną na górę; odcedzić i podawać z sosem pomidorowym.