Glazurowany Meat Loaf
Glazurowany Meat Loaf wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis serwuje 100 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, sok pomidorowy, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Glazurowany Meat Loaf, Bezglutenowy Glazurowany Meat Loaf, oraz Przepis na Bochenek jagnięcy glazurowany balsamicznie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W kilku dużych miseczkach połącz owies, sól, pieprz, cebulę, jajka i mleko lub sok pomidorowy.
Posyp wołowinę mieszanką i dobrze wymieszaj.
Uformuj bochenki o pożądanej wielkości i umieść w płytkich formach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut.
W dużej misce połącz wszystkie składniki glazury; rozprowadź równomiernie na wierzchu bochenków.
Piecz przez około 1 godzinę dłużej lub do momentu, gdy nie pozostanie różowy, a termometr do mięsa wskaże 160°. (Bochenki dwufuntowe będą musiały piec przez 1-1 / 2 godziny lub do momentu, gdy nie pozostanie różowy, a termometr do mięsa wskaże 160°.)