Glazurowany Bochenek Wołowy
Glazurowany Bochenek wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, brązowego cukru, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Glazurowany Bochenek Wołowy, Glazurowany Meat Loaf, oraz Marmolada-Glazurowany Bochenek Szynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć mleko, jajka i chleb; odstawić na 5 minut.
Dodać ser, marchew, cebulę, sól i pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na bochenek w 13-calowym natłuszczonym. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godz.; odcedzić.
Połącz brązowy cukier, ketchup i musztardę; rozprowadzić na bochenku mięsa.
Piec 15 minut dłużej lub aż mięso nie jest już różowy i mięso termometr czyta 160°.