Glazurowany Bekon
Glazed Becon może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 347 kalorii . Ten przepis służy 8 osobom. Za 87 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga boczku, brązowego cukru, musztardy dijon i soku pomarańczowego. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 16% , to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Kurczak w glazurowanym bekonie , Przystawki w glazurowanym boczku i Boczek w glazurowanej sorgo .
Instrukcje
Umieść bekon na stojaku w nienatłuszczonym 15-calowym piekarniku. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut; odpływ.
Połącz brązowy cukier, sok pomarańczowy i musztardę; połowę zalać boczkiem.
Piec przez 10 minut. Obróć boczek i skrop pozostałą glazurą.
Piec 15 minut dłużej lub do złotego koloru.
Połóż boczek na woskowanym papierze, aż się zetnie.