Glazurowane Jesienne Warzywa
Przeszklone Jesienne warzywa to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sorgo, małe marchewki, słodkie ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedrogi dodatek do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Czerwony Chileatole z jesiennymi warzywami.
Instrukcje
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Miejsce plastry ziemniaków, marchew, i squash w lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Wymieszać cukier i 6 kolejnych składników.
Mżawka na mieszaninie ziemniaków, podrzucając do płaszcza.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 425 przez 30 minut. Odkryć i delikatnie wymieszać warzywa.
Piec 15 lub 20 więcej minut lub aż warzywa będą miękkie.