Glazurowane Grillowane Brzoskwinie

Glazurowane Grillowane Brzoskwinie
Glazurowane grillowane brzoskwinie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, jędrne dojrzałe brzoskwinie, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowo-imbirowy Satay z piersi kaczki z grillowanymi brzoskwiniami, Puppy Bellies & Peaches {brązowe naleśniki z masłem z glazurowanymi brzoskwiniami}, oraz Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brzoskwinie opłukać; pokroić każdą na pół i Wgłębić. Na patelni o średnicy od 9 do 10 cali na średnim ogniu rozpuść masło; dodaj cukier i mieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
Zdejmij patelnię z ognia, ułóż brzoskwinie w maśle i obróć je, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Połóż brzoskwinie, pocięte bokiem, na grillu na solidnym łóżku ze średnich węgli lub na średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, aż brzoskwinie będą gorące i lekko rumiane na spodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Blaty pędzla z większą ilością mieszanki masła, następnie obrócić owoce i umyć gotowane boki mieszaniną. Gotować, aż brzoskwinie będą ciepłe, ale nadal zachowują swój kształt, W sumie 6 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn