Glazurowane Grillowane Brzoskwinie

Glazurowane grillowane brzoskwinie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, jędrne dojrzałe brzoskwinie, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowo-imbirowy Satay z piersi kaczki z grillowanymi brzoskwiniami, Puppy Bellies & Peaches {brązowe naleśniki z masłem z glazurowanymi brzoskwiniami}, oraz Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brzoskwinie opłukać; pokroić każdą na pół i Wgłębić. Na patelni o średnicy od 9 do 10 cali na średnim ogniu rozpuść masło; dodaj cukier i mieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Zdejmij patelnię z ognia, ułóż brzoskwinie w maśle i obróć je, aby równomiernie pokryć.
Połóż brzoskwinie, pocięte bokiem, na grillu na solidnym łóżku ze średnich węgli lub na średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, aż brzoskwinie będą gorące i lekko rumiane na spodzie.
Blaty pędzla z większą ilością mieszanki masła, następnie obrócić owoce i umyć gotowane boki mieszaniną. Gotować, aż brzoskwinie będą ciepłe, ale nadal zachowują swój kształt, W sumie 6 do 10 minut.