Glazurowane brzoskwinie w koszyczkach filo z kremem Ricotta

Glazurowane brzoskwinie w koszyczkach filo z kremem Ricotta
Glazurowane brzoskwinie w koszyczkach filo z kremem Ricotta to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, spróbuj build-a-meal, ciasto filo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kubki Z Brzoskwiniami I Śmietaną, Pasztet Z Grzybów W Koszyczkach Z Ciasta Filo, oraz Spike It: Bourbon-glazurowane brzoskwinie z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść ricottę, 1 łyżkę cukru granulowanego i wanilię w średniej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze się wymieszasz. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć 2 łyżki cukru granulowanego i orzechy laskowe. Ułożyć 2 arkusze filo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryć pozostałe arkusze, aby zapobiec wyschnięciu); szczotkować połową masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Posypać stos phyllo z połową mieszaniny orzechów laskowych. Powtórz procedurę z 2 arkuszami phyllo, pozostałym masłem i pozostałą mieszaniną orzechów laskowych. Top z pozostałych 2 arkuszy phyllo. Delikatnie naciśnij warstwy filo razem. Lekko Płaszcz top arkusz phyllo z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Pokrój stos na 6 (7 x 6 cali) prostokątów. Ostrożnie umieść 1 warstwowy prostokąt w każdym z 6 (8-uncjowych) ramekinów pokrytych sprayem do gotowania. Delikatnie wciśnij prostokąty w ramekiny, tworząc koszyki (phyllo rozciągnie się około 1 cala ponad wierzchołkami ramekin).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec w 350 przez 20 minut lub do lekko rumiane i chrupiące. Schłodzić w ramekinach na stelażu z drutu. Ostrożnie usuń koszyki phyllo z ramekinów.Tuż przed podaniem rozprowadzić około 1 łyżki mieszanki sera na dno każdego koszyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Połącz brzoskwinie i roztopioną galaretkę, podrzucając do płaszcza. Łyżka o 1/2 Puchar mieszaniny brzoskwiń do każdej filiżanki phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
9
Posypać równomiernie cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn