Glazurowane brzoskwinie w koszyczkach filo z kremem Ricotta

Glazurowane brzoskwinie w koszyczkach filo z kremem Ricotta to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, spróbuj build-a-meal, ciasto filo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kubki Z Brzoskwiniami I Śmietaną, Pasztet Z Grzybów W Koszyczkach Z Ciasta Filo, oraz Spike It: Bourbon-glazurowane brzoskwinie z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ricottę, 1 łyżkę cukru granulowanego i wanilię w średniej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze się wymieszasz. Kryj się i wyluzuj.
Połączyć 2 łyżki cukru granulowanego i orzechy laskowe. Ułożyć 2 arkusze filo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryć pozostałe arkusze, aby zapobiec wyschnięciu); szczotkować połową masła.
Posypać stos phyllo z połową mieszaniny orzechów laskowych. Powtórz procedurę z 2 arkuszami phyllo, pozostałym masłem i pozostałą mieszaniną orzechów laskowych. Top z pozostałych 2 arkuszy phyllo. Delikatnie naciśnij warstwy filo razem. Lekko Płaszcz top arkusz phyllo z gotowania sprayu.
Pokrój stos na 6 (7 x 6 cali) prostokątów. Ostrożnie umieść 1 warstwowy prostokąt w każdym z 6 (8-uncjowych) ramekinów pokrytych sprayem do gotowania. Delikatnie wciśnij prostokąty w ramekiny, tworząc koszyki (phyllo rozciągnie się około 1 cala ponad wierzchołkami ramekin).
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 20 minut lub do lekko rumiane i chrupiące. Schłodzić w ramekinach na stelażu z drutu. Ostrożnie usuń koszyki phyllo z ramekinów.Tuż przed podaniem rozprowadzić około 1 łyżki mieszanki sera na dno każdego koszyka.
Połącz brzoskwinie i roztopioną galaretkę, podrzucając do płaszcza. Łyżka o 1/2 Puchar mieszaniny brzoskwiń do każdej filiżanki phyllo.
Posypać równomiernie cukrem pudrem.