Glazurowana marchewka z tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj glazurowanej marchwi z tymiankiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do Wielkanoc. Jeśli masz pod ręką sok pomarańczowy, masło, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Glazurowana Marchewka I Szalotka Z Tymiankiem, Marchew Z Tymiankiem, oraz Duszona marchewka z tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zakończyć do końca kroku 2 kilka godzin wcześniej, a następnie zakończyć gotowanie tuż przed podaniem.
W małym rondlu umieścić marchew, skórkę pomarańczową i sok, masło, cukier i czosnek, doprawić solą i pieprzem.
Dodaj wystarczająco zimnej wody, aby ledwo pokryć marchewki.
Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować na średnim ogniu przez 810 minut, lub aż marchew będzie po prostu miękka.
Zdejmij pokrywę i gotuj, aż cała ciecz wyparuje, a marchewki będą szkliwione i złociste na brzegach, potrząsając od czasu do czasu patelnią, aby zapobiec przywieraniu. Tuż przed podaniem posypać liśćmi tymianku.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;