Glazura z szynki morelowo-miodowej

Glazura z szynki morelowo-miodowej
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i wegetariańskiego dodatku lakto ovo? Glazura z szynki morelowej i miodowej może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składają się 3 porcje zawierające 202 kalorie, 1 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 13 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką marmoladę pomarańczową, miód, musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 9%, to danie można ulepszyć. Podobne przepisy to Szynka spiralna wolnowarowa z glazurą morelowo-Dijon, Szynka pieczona o niskiej zawartości węglowodanów z glazurą żurawinowo-morelową i Łopatka wieprzowa nadziewana morelami z glazurą sojowo-miodową.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj konfiturę morelową, miód, ostrą musztardę angielską i marmoladę pomarańczową, aż mieszanina się dobrze połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Musztarda AngielskaMusztarda Angielska
Dżem MorelowyDżem Morelowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn