Gingersnap Whoopie Placki

Gingersnap Whoopie Placki
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka krem marshmallow, masło, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Whoopie Placki, Whoopie Placki, oraz Whoopie Placki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. W średniej misce, ubić razem mąkę, soda oczyszczona, sól, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, goździki i pieprz, aż dobrze połączone. W małej misce wymieszać maślankę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat masło i brązowy cukier, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj jajko i melasę, ubijając, aż dobrze się połączą. Zmniejszyć prędkość do niskiej i pokonać w połowie mieszanki mąki, aż tylko połączone. Ubić w mieszaninie maślanki, a następnie pozostałą mieszaninę mąki, ubijając, aż będzie gładka. Za pomocą małej łyżki lodów lub kilka łyżek, spadek 2-tablespoonful wielkości kopce ciasta co najmniej 2 cale od siebie na blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
LodyLody
MelasaMelasa
Kopce BarKopce Bar
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec przez 11 do 13 minut, przełączając blachy do pieczenia od góry do dołu w połowie, aż ciasteczka są nadmuchane i wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić na arkuszach na stojaku z drutu przez 5 minut, a następnie przenieść ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Wykonaj nadzienie: w dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić wszystkie składniki razem, aż będą gładkie, o 3 protokół. Chill miska w lodówce 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Rozłóż około 2 łyżeczki. nadzienie na płaskiej stronie połowy ciastek. Nacisnąć płaskie boki pozostałych ciasteczek na wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W28 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn