Gingersnap-szynka chrupiąca z sosem morelowo-musztardowym
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Gingersnap-Crusted szynka z sosem morelowo-musztardowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 8G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje $2.11 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, 3% mniej sodu, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Panko-crusted Chicken Bites z sosem morelowo-musztardowym, Morelowo-Musztardowy Sum, oraz SOS Morelowo-Musztardowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować szynkę, ułóż patelnię brojlerów folią. Pokrój tłuszcz i skórkę z szynki. Wynik poza szynką w diamentowym wzorze.
Umieścić szynkę na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę.
Szynkę wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić. Zwiększenie temperatury pieca do 37
Połączyć 2 łyżki konfitury i 2 łyżki musztardy, mieszając trzepaczką.
Połączyć cukier i okruchy.
Pędzel zachowuje mieszankę na szynce. Ostrożnie nacisnąć mieszaninę okruchów na mieszaninę konserw (część mieszaniny okruchów spadnie na patelnię).
Piec w temperaturze 375 przez 45 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Umieść szynkę na talerzu; odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Aby przygotować sos, połącz 1 1/2 szklanki konfitury i pozostałe składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut.