Gingered Green Beans
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Gingered Green Beans. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gingered Green Beans, Gingered Green Beans, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować fasolę, aż będzie chrupiąca-miękka, o 4 protokół.
Fasolę odsączyć i przełożyć do lodowatej wody do ostygnięcia.
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszać z mielonym imbirem i pokruszoną czerwoną papryką, a następnie dodać fasolę. Przyprawić solą i smażyć, aż czosnek jest lekko rumiane i fasola są miękkie, 2 do 3 protokół.
Fasolę przełożyć na półmisek i podawać.