Piernikowa morelowo-jabłkowa kruszonka to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka nektaru morelowego, mielonego kardamonu, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gingered Pumpkin Crumble, Gingered Berry Crumble, oraz Piernik Morwowo-pomarańczowy Crumble z orzechowym Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników; odstawić. Ułóż jabłka w niełuskanym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół