Ginger Tofu Stir-Fry
Imbirowe Tofu Stir-Fry to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brokułów, sól, tofu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Three Pea Ginger Tofu Stir Fry, oraz Cynbill ' s Asparagus Ginger Tofu Stir-Fry.
Instrukcje
W woku rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać cebulę i imbir. Smażyć przez około trzy minuty na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, aż wilgoć odparuje (około trzech minut).
Dodać brokuły, marchew, seler i groszek śnieżny i mieszać przez kilka minut.
Dodaj sos sojowy, często mieszając.
Dodać tofu i gotować do ogrzania.
Podawać z ryżem i edamame .
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;