Gina ' s Best Collard Greens
Przepis Gina ' s Best Collard Greens jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników Południowej żywności. Ta przystawka ma 207 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Wiele osób robiło ten przepis, a 10034 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać wiązki collard zieleni, woda, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gina ' s Collard Greens, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie umyć Collard greens. Pamiętaj, aby rozsuwać liście i usuwać piasek. Posiekaj zielenie collard.
W średnim rondlu przynieś 4 szklanki osolonej wody na wolnym ogniu.
Wędzone szynki umieścić w osolonej wodzie i przykryć około 90 minut. Szynkę ugotować, aż będzie lekko miękka. W tym samym rondlu dodaj pozostałe składniki i warzywa.
Przykryć i gotować zieleninę przez 1 do 1 1/2 godziny.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.