Gigantyczne Bułki Orzechowe Do Góry Nogami
Gigantyczne bułki z orzechami pekan do góry nogami mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Za 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 918 kalorii, 16G białka, oraz 35g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką ciepłe mleko, masło, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gigantyczne Bułeczki Cynamonowe, Farm Girl s: Gigantyczne bułeczki cynamonowe, oraz Gigantyczne Czekoladowe Ciasteczka Toffi Z Orzechami Pekan dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Dodaj 3/4 szklanki cukru, mleko, 1/2 szklanki masła, sól, jajko, żółtko i 3 szklanki mąki. Pokonaj na średniej prędkości przez 3 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1-1/2 godziny.
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Rzuć do 24-calowego. x 18-w. prostokąt. Rozpuść pozostałe masło;posmaruj ciasto.
Połącz cynamon i pozostały cukier; posypać do 1/2 cala. krawędzi.
Zwiń, styl galaretki, zaczynając od krótkiego boku; ściśnij szew, aby uszczelnić.
Pokrój na sześć plasterków.
Aby uzyskać syrop, połącz brązowy cukier, masło i wodę w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Wlać do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. pieczenie. Ułóż połówki orzechów pekan płaską stroną do góry na syropie.
Ułóż bułki, ściętą stroną do dołu, na orzechach pekan. Delikatnie dociśnij. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
Ubij białko i wodę; posmaruj bułki.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub na złoty kolor. Natychmiast odwróć na półmisek do serwowania.