Gigantyczne bułki z orzechami pekan do góry nogami mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Za 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 918 kalorii, 16G białka, oraz 35g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką ciepłe mleko, masło, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gigantyczne Bułeczki Cynamonowe, Farm Girl s: Gigantyczne bułeczki cynamonowe, oraz Gigantyczne Czekoladowe Ciasteczka Toffi Z Orzechami Pekan dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj 3/4 szklanki cukru, mleko, 1/2 szklanki masła, sól, jajko, żółtko i 3 szklanki mąki. Pokonaj na średniej prędkości przez 3 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.