Giblet Gravy II

Giblet Gravy II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Giblet Gravy II spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz podroby z indyka, zapas indyka, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy.

Instrukcje

1
Kapi Pan ciepła w dużej patelni na średnim ogniu; stopniowo dodawać mąkę i mieszać aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Powoli ubijać wywar z indyka, aż do wymieszania i wygładzenia. Wymieszać z podrobami, doprawić szałwią, pieprzem i solą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 8 do 10 minut, lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja StadoTurcja Stado
PieprzPieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn