Ghirardelli ® Czekolada Saltine Toffi
Ghirardelli ® toffi czekoladowo-solne wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1037 kalorii, 9g białka, oraz 71g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Za $1.45 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 40 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako dodatek. Jeśli masz pod ręką migdały, masło, syrop kukurydziany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czekoladowe Masło Orzechowe Saltine Toffi, Christmas Crack aka Chocolate Saltine toffi, oraz Czekoladowe toffi Saltine (aka Christmas Crack).
Instrukcje
Na pół arkuszu wyłożonym papierem pergaminowym ułóż krakersy solne, solą do dołu, w jednej warstwie. Odłóż na bok.
W średniej wielkości rondlu połącz cukier, masło i syrop kukurydziany.
Umieść na średnim ogniu, aż masło się rozpuści, ciągle mieszając. Zwiększ do wysokiej temperatury i gotuj, aż mieszanina zarejestruje 350 stopni F na termometrze do cukierków, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia i ostrożnie polać solą, równomiernie rozprowadzając.
Odstaw na kilka minut, a następnie posyp czekoladą toffi. Gdy czekolada się rozpuści, rozprowadź równą warstwą na toffi.
Posyp pokrojone migdały na wierzchu. Zamrażaj, aż zestali się czekolada. Gdy czekolada się zestali, połam na kawałki.