Ghirardelli ® Czekolada Saltine Toffi

Ghirardelli ® Czekolada Saltine Toffi
Ghirardelli ® toffi czekoladowo-solne wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1037 kalorii, 9g białka, oraz 71g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Za $1.45 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 40 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako dodatek. Jeśli masz pod ręką migdały, masło, syrop kukurydziany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czekoladowe Masło Orzechowe Saltine Toffi, Christmas Crack aka Chocolate Saltine toffi, oraz Czekoladowe toffi Saltine (aka Christmas Crack).

Instrukcje

1
Na pół arkuszu wyłożonym papierem pergaminowym ułóż krakersy solne, solą do dołu, w jednej warstwie. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W średniej wielkości rondlu połącz cukier, masło i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Umieść na średnim ogniu, aż masło się rozpuści, ciągle mieszając. Zwiększ do wysokiej temperatury i gotuj, aż mieszanina zarejestruje 350 stopni F na termometrze do cukierków, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
4
Zdjąć z ognia i ostrożnie polać solą, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
5
Odstaw na kilka minut, a następnie posyp czekoladą toffi. Gdy czekolada się rozpuści, rozprowadź równą warstwą na toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
ToffiToffi
6
Posyp pokrojone migdały na wierzchu. Zamrażaj, aż zestali się czekolada. Gdy czekolada się zestali, połam na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn