German Zwiebelkuchen (Ciasto Cebulowe)

German Zwiebelkuchen (Ciasto Cebulowe)
Niemiecki Zwiebelkuchen (ciasto cebulowe) może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, kminek, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj German Zwiebelkuchen (Ciasto Cebulowe), German Zwiebelkuchen (Ciasto Cebulowe), oraz Zwiebelkuchen (Ciasto Cebulowe) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn