Georgia Peach Deviled Eggs

Georgia Peach Deviled Eggs
Georgia Peach Deviled Eggs to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 90 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, sól, brzoskwinie, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Ciasto Brzoskwiniowe Georgia, oraz Suflet Brzoskwiniowy Georgia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu ze stali nierdzewnej. (Nie należy stosować środków zapobiegających przywieraniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wodę do głębokości 3 cali. Doprowadzić do wrzenia toczenia; gotować 1 minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Drenaż.
4
Umieść jajka pod zimną bieżącą wodą, aż po prostu ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Stuknij jajka na blacie, aż powstaną pęknięcia; obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
5
Jajka pokroić na pół wzdłuż i ostrożnie usunąć żółtka. Utrzeć razem żółtka, jogurt i kolejne 9 składników, aż będą gładkie za pomocą widelca. Wymieszać żółtko na połówki białka. Top z plasterkami świeżych brzoskwiń i posiekane tosty pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
JogurtJogurt
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
6
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić 1 godzinę przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn