Gel ' s Green Beans and Beef

Gel ' s Green Beans and Beef
Need a dairy free main course? Zielona fasolka Gel i wołowina może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 183 kalorie, 17g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, mąkę, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Smażenie wołowiny z zieloną fasolką, Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa, oraz Fasolka Arabska Z Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni na średnim ogniu, wymieszać mieloną wołowinę, imbir, czosnek, cebula w proszku, i pieprz. Gotować i mieszać, aż wołowina jest równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać sos sojowy i miód do mieszanki wołowiny. Wymieszać z zieloną fasolką. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 7 do 10 minut, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sos SojowySos Sojowy
FasolaFasola
MiódMiód
WołowinaWołowina
3
W małej misce, wymieszać mąkę i wodę. Wymieszać z mieszaniną wołowiny i fasoli i kontynuować gotowanie około 5 minut, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn