Gaston ' s Trout Amandine

Gaston ' s Trout Amandine
Gaston ' s Trout Amandine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 946 kalorii, 80g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.14 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka popękanego pieprzu, pietruszki, dekoruj: cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Amandyna Pstrągowa, Amandyna Pstrągowa, oraz Amandyna Pstrągowa.

Instrukcje

1
Pstrąga posmarować 2 łyżkami soku z cytryny i posypać popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
PstrągPstrąg
2
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać 2 pstrąga, i gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć na półmisek i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i pstrągiem. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Roztopić pozostałe 1/4 Puchar masła na patelni; dodać migdały, i smażyć na złoty kolor. Wymieszać 1/4 szklanki soku z cytryny i natki pietruszki; zalać pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
( 23)( 23)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn