Gaston ' s Trout Amandine
Gaston ' s Trout Amandine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 946 kalorii, 80g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.14 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka popękanego pieprzu, pietruszki, dekoruj: cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Amandyna Pstrągowa, Amandyna Pstrągowa, oraz Amandyna Pstrągowa.
Instrukcje
Pstrąga posmarować 2 łyżkami soku z cytryny i posypać popękanym pieprzem.
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać 2 pstrąga, i gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Wyjąć na półmisek i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i pstrągiem. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Roztopić pozostałe 1/4 Puchar masła na patelni; dodać migdały, i smażyć na złoty kolor. Wymieszać 1/4 szklanki soku z cytryny i natki pietruszki; zalać pstrągiem.
Dekorować, w razie potrzeby.