Garnki Do Krewetek
Krewetki Potstickers może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 69 centów za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz szalotki, skrobia kukurydziana, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Garnki Do Krewetek, Garnki Do Krewetek, oraz Garnki do krewetek i grzybów.
Instrukcje
Ubij białka i skrobię kukurydzianą razem w małej misce.;
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki nadzienia.
Połóż 12 owijek na płaskiej powierzchni.
Umieścić około 1 łyżkę nadzienia w środku każdego. Mokre krawędzie umyć jajkiem, doprowadzić wszystkie strony do środka i uszczypnąć razem.
Garnki parowe na patelni na parze przez 6 do 8 minut. Nie układać. Ostrożnie obchodzić się, gdy jest gotowy do wyjęcia z patelni.
Na dużej patelni rozgrzać olej z orzeszków ziemnych i zapiekać potstickers aż złoty i ostry.
Wszystkie składniki wymieszać w małej misce i podawać z garnkami;
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.