Garnki Do Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj garnków czekoladowych. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, kakao w proszku, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Garnki czekoladowe de Créme z białą czekoladą bita śmietana, Czekoladowe dzbanki do herbaty, oraz Garnki czekoladowe de Crème dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Dodaj 1/3 szklanki mleka, mieszając, aby utworzyć gładką pastę.
Ubijamy pozostałe mleko i żółtka. Gotować mieszaninę budyniu na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką lub łopatką, aż zgęstnieje, o 15 protokół. (Nie pozostawić do wrzenia.)
Dodaj wanilię i czekoladę, mieszając, aż czekolada się stopi i mieszanina jest gładka.
Wlać do ośmiu 4-uncji ramekins, szklanki lub filiżanki i przechowywać w lodówce, pokryte, aż dobrze schłodzone, co najmniej 2 godziny i do 48 godzin.
Przed podaniem posypać proszkiem kakaowym.