Garnki czekoladowe de Crème

Garnki czekoladowe de Crème
Czekoladowe garnki de Crème może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 73 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Garnki czekoladowe de Crème, Garnki czekoladowe de Crème, oraz Garnki czekoladowe de Creme.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą. Gotować, ciągle mieszając, 8 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjmij miskę z ognia; dodaj czekoladę, wanilię i, w razie potrzeby, rum, mieszając, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę czekolady równomiernie do 10 (4-uncji) ramekins lub małych szklanek. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
W razie potrzeby udekoruj malinami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1
Mieszanie w odrobinie rumu lub brandy dla dorosłych dodaje odrobinę wyrafinowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2
Dzieci mogą pomóc: dzieci mogą mieszać czekoladę z pomocą rodzica i patrzeć, jak przekształca się w ten pyszny deser. Mogą również udekorować wierzch malinami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 12 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn