Garlicky Spaghetti z fasolą i zieleniną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Garlicky Spaghetti z fasolą i zieleniną. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cannellini fasola fasola, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spaghetti Squash Z Garlicky Collard Greens, Biała fasola z boczkiem i zielenią czosnkową, oraz Makaron z zielenią czosnkową.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki wody makaronu.
Umieścić makaron w małej misce.
Dodać 1/4 łyżeczki soli, delikatnie podrzucając. Odstawić i ogrzać.
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Dodać olej, czosnek, i pieprz; gotować 2 minut lub aż czosnek jest lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w pozostałej 1/2 łyżeczki soli, pomidory, i fasola; gotować 2 protokół.
Dodać makaron; gotować 4 minuty, często mieszając.
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu i rukolę, delikatnie rzucając, aby połączyć.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj sok z cytryny i ser.