Garlicky Puree Ziemniaczane

Garlicky Puree Ziemniaczane
Garlicky puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten przepis służy 30. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz czosnek w proszku, mielony pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Garlicky Puree Ziemniaczane, Garlicky Puree Słodkie Ziemniaki, oraz Garlicky Puree Ziemniaczane Z Tymiankiem Przepis.

Instrukcje

1
Ziemniaki ugotować w dużym rondlu z wrzącej wody 15 min. albo aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić ziemniaki; wrócić do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj pozostałe składniki; mash do lekkiego i puszystego.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn