Garlicky Patty topi się z Provolone
Przepis Garlicky Patty topi się z Provolone może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 30 minut. Na $3.45 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 852 kalorie, 44g białka, oraz 64G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarkowe i Provolone Patty topi, Patty Melts, oraz Patty Melts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Połącz mięso, pieprz chile, czosnek, rozmaryn, pietruszka, sól,pieprz i trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Formować na 6 cienkich placków.
Skrop paszteciki odrobiną oleju i smażyć na gorącej patelni przez 3 do 4 minut z każdej strony.
Lekko posmarować chlebem. Zbuduj patty topi, warstw chleb (maślane boki skierowane na zewnątrz) z 1 plaster sera, kilka liści rukoli, patty, drugi plaster sera, i wreszcie kolejny kromka chleba. Gotować paszteciki na patelni do stopienia sera, 2 minuty z każdej strony.
Cut patty topi się z rogu do rogu i podawać natychmiast.