Garlicky Patty topi się z Provolone

Garlicky Patty topi się z Provolone
Przepis Garlicky Patty topi się z Provolone może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 30 minut. Na $3.45 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 852 kalorie, 44g białka, oraz 64G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarkowe i Provolone Patty topi, Patty Melts, oraz Patty Melts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Połącz mięso, pieprz chile, czosnek, rozmaryn, pietruszka, sól,pieprz i trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Formować na 6 cienkich placków.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Skrop paszteciki odrobiną oleju i smażyć na gorącej patelni przez 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia.
5
Lekko posmarować chlebem. Zbuduj patty topi, warstw chleb (maślane boki skierowane na zewnątrz) z 1 plaster sera, kilka liści rukoli, patty, drugi plaster sera, i wreszcie kolejny kromka chleba. Gotować paszteciki na patelni do stopienia sera, 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Cut patty topi się z rogu do rogu i podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn