Garlicky Dip Pieczony Czerwony Pieprz
Garlicky Dip pieczony czerwony pieprz może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz cayenne, śmietana, kminek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Odciąć wierzch główki czosnku, ułożyć na kawałku folii, skropić olejem i posypać solą i pieprzem. Zawiń szczelnie i piecz do miękkości, 30 do 40 minut.
Na otwartym ogniu lub pod rozgrzanym brojlerem gotować paprykę, często obracając szczypcami, aż poczernieje.
Umieścić w papierowej torbie, szczelnie zamknąć i pozostawić pieprz do potu przez 10 minut. Slip off pieprz skóry palcami.
Z grubsza posiekaj pieprz, odrzucając nasiona i błony. Wycisnąć ząbki czosnku ze skórek.
Umieścić pieprz i czosnek w robocie kuchennym; dodać kminek, kolendrę i śmietanę; puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem cayenne. Kryj się i wyluzuj.
Podawać z różnymi crudits i krakersami.