Garlicky Creamed kukurydza i szpinak
Garlicky Creamed kukurydza i szpinak może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Mieszanka wiązek farm szpinak, sól i pieprz, gałka muszkatołowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 29 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Garlicky Creamed kukurydza i szpinak, Zdrowy szpinak kremowy: mniej śmietany, więcej szpinaku, tak samo dobry, oraz Szpinak Garlicki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło jest gorące, wymieszaj kukurydzę i skrobię zeskrobaną z kolb. Gotować przez 5 minut, następnie wymieszać czosnek i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować przez 2 do 3 minut więcej, następnie dodać śmietanę i gałkę muszkatołową, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo kremowy, o 15 protokół.
Dodaj szpinak i mieszaj, aż zwiędnie. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do miski i podawać.