Garlic Pot Roast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czosnku Pot Roast. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 37g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 34% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka ziemniaków, oleju canolan, wołowiny Chuck roast i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot One-Pot Spaghetti z sosem mięsnym podobnych receptur.
Instrukcje
Używając ostrego noża, zrób osiem szczelin w pieczeniu. Włóż czosnek do szczelin.
Połączyć czosnek w proszku, sos sałatkowy wymieszać i pieprz; przetrzeć pieczeń. W holenderskim piekarniku, brązowo piecze się w oleju ze wszystkich stron; odcedzić.
Połączyć wodę, zupę cebulową i bulion; zalać pieczeniem. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 1-1/2 godziny.
Dodać ziemniaki, marchew i cebulę. Przykryć i piec 1 godzinę dłużej lub aż mięso i warzywa będą miękkie. Zagęścić soki na patelni w razie potrzeby.