Przepis Garbanzo-pomidor Curry może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 493 kalorie, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz garbanzos, czosnek, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zwykły beztłuszczowy jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Limonkowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryż mielony z Garbanzo Curry, Garbanzo-Warzywne Zielone Curry, oraz Pieczone Tajskie zielone Curry kalafior i fasola Garbanzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać cebulę, imbir, i czosnek w oleju, aż cebula po prostu zaczyna brązowieć, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Imbir
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj curry, nasiona kminku, nasiona gorczycy, i cayenne i mieszać aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Gorczycy
Curry W Proszku
Nasiona Kminku
Mielony Pieprz Cayenne
3
Dodaj garbanzos i pomidory (w tym sok). Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, do mieszania smaków, o 5 protokół. Jeśli mieszanina jest grubsza niż pożądana, wymieszaj trochę wody do rozrzedzenia.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.