Garbanzo Extravaganzo

Garbanzo Extravaganzo
Garbanzo Extravaganzo może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 294 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia Goyan, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Garbanzo Gazpacho, Garbanzo Cassoulet, oraz Gulasz Garbanzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wrzucić razem ciecierzycy, szpinak, i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Wlać ocet do małej miseczki. Używając trzepaczki, powoli skropić olejem, stale ubijając, aż do połączenia. Sezon z Adobo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Wlać sos do sałatki. Rzuć dobrze płaszcz. Sałatkę podzielić równomiernie między miseczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn