Galaretka Jabłkowo-Pieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj galaretki jabłkowo-pieprzowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 49 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat soku jabłkowego, sproszkowaną pektynę owocową, kilka kropli koloru spożywczego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczeń wieprzowa i brukselka z galaretką Balla Sweet Apple Jelly Glaze, Galaretka Z Czerwonej Papryki, oraz Galaretka Z Ostrą Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wodę, koncentrat soku jabłkowego i pektynę w 3-ćwiartkowym rondlu, aż pektyna się rozpuści.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać z cukrem.
Podgrzać do walcowania wrzenia, stale mieszając; usunąć z ciepła. Mieszać w Kolorze żywności. Szybko odtłuścić pianę. Wymieszać z pieprzem.
Natychmiast wlać do gorących, wysterylizowanych słoików lub pojemników zamrażarki, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę. Wytrzyj felgi słoików. Zapieczętować natychmiast; chłodno. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca lub w zamrażarce do 2 miesięcy. Odwilż przed podaniem.