Galaretka Jabłkowo-Pieprzowa

Galaretka Jabłkowo-Pieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj galaretki jabłkowo-pieprzowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 49 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat soku jabłkowego, sproszkowaną pektynę owocową, kilka kropli koloru spożywczego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczeń wieprzowa i brukselka z galaretką Balla Sweet Apple Jelly Glaze, Galaretka Z Czerwonej Papryki, oraz Galaretka Z Ostrą Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj wodę, koncentrat soku jabłkowego i pektynę w 3-ćwiartkowym rondlu, aż pektyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
PektynaPektyna
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
3
Podgrzać do walcowania wrzenia, stale mieszając; usunąć z ciepła. Mieszać w Kolorze żywności. Szybko odtłuścić pianę. Wymieszać z pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4
Natychmiast wlać do gorących, wysterylizowanych słoików lub pojemników zamrażarki, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę. Wytrzyj felgi słoików. Zapieczętować natychmiast; chłodno. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca lub w zamrażarce do 2 miesięcy. Odwilż przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn