Gai Lan (chiński brokuł) i wołowina
Gai Lan (chińskie brokuły) i wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1208 kalorii, 98g białka, oraz 88 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $11.85 za porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to drogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką sos rybny, gai lan, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chińska Wołowina z brokułami, Chińska Wołowina Z Brokułami, oraz Chiński Brokuł Wołowy.
Instrukcje
Połącz sosy z oliwą i marynuj w nich wołowinę przez około 30 minutes.It powinno pokryć całą wołowinę.Jeśli nie dodać więcej w równych ilościach.Tymczasem umyć Gai lan dobrze i pokroić na trzy do czterech cali kawałki.(Uwaga: wydaje się smakować lepiej, gdy liście i łodygi są dołączone) 5-A gotować duży garnek wody 5 - B gdy woda się zagotuje upuść kawałki Gai lan do wrzącej wody i usuń, gdy pożądana miękkość.(Lubię moje trochę chrupiące)
Rozgrzać patelnię lub wok na średnim ogniu.Gdy patelnia jest gorąca, podsmaż czosnek w około 1 łyżce oleju, aż lekko browned.Be ostrożnie, to będzie bardzo skwierczeć.Gdy czosnek jest rumiany, Wrzuć wołowinę z marynatą i podsmażyć, aż się skończy.
Podawać na parze ryżu i chińskich brokułów.Pozostałego sosu użyć z ryżem i warzywami.UWAGA: To może być zbyt słone dla niektórych. Sugeruję użycie sosu sojowego lite zamiast zwykłego, aby zmniejszyć zawartość soli.