Głębokie ciemna czekolada ciasto kokosowe może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 454 kalorie, 10g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać worek kokos, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, oraz Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Masło i mąka 8-cup Bundt patelni. W małej misce wymieszaj pokrojony kokosowy ze skondensowanym mlekiem i białkiem jaja.
Przenieść mieszaninę kokosową do dużego arkusza folii. Używając rąk, zwiń kokosa w 18-calową linę. Zawijać i przechowywać w lodówce, aż lekko twarde, co najmniej 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
W innej małej misce przesiać mąkę z kakao, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Posmaruj cienką warstwę glazury na cieście i pozostaw do wyschnięcia. Powtórz jeszcze 3 razy, pozostawiając szkliwo lekko wyschnięte przed ponownym wyszczotkowaniem ciasta. Przechowywać w lodówce, aż glazura jest ustawiona i lekko popękane przed podaniem.