Funt Cake S ' mores
Funt ciasto s ' mores może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, pianki, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Peanut Butter Pound Cake S ' mores, Peanut Butter Pound Cake S ' mores, oraz Grillowane kanapki Funt Cake S ' mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kłaść plasterki ciasta na nieczystej blasze do pieczenia; posypać pianką i kawałkami czekolady.
Umieść 4 do 6 cali pod brojlerem; broil przez 2 do 3 minut, lub aż pianki są lekko złote.
Przenieść 2 plastry każdy do 6 do 8 porcji talerzy i skropić polewą karmelową; posypać orzechami włoskimi.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na Ciasto Pound. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "