Fudgy Bezowe Ciasteczka
Fudgy bezowe ciasteczka mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 140 powiedziało, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, kakao w proszku, krem z kamienia nazębnego, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Fudgy s ' Amore Brownies with tosty Marshmallow Meringue, Fudgy No-Bake Cookies, oraz Fudgy Brownie Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej piekarnika i rozgrzać do 177°. Płaszcz 2 duże obramowane blachy do pieczenia z nonstick sprayu.
Umieść 1/2 szklanki czekoladowych chipsów w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Gotować w 15-sekundowych odstępach, aż czekolada zmięknie; mieszać, aż stopi się i będzie gładka. Chłodna czekolada do letniej, około 10 minut.
Ubić 1/2 szklanki cukru, kakao i skrobię kukurydzianą w małej misce do wymieszania.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w temperaturze pokojowej, wanilię, 1/8 łyżeczki soli i śmietanę z kamienia nazębnego w średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj pozostały 1 szklankę cukru w 4 dodatkach, ubijając tylko po to, aby wymieszać po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż beza będzie gęsta i błyszcząca jak krem z prawoślazu, o około 2 minuty dłużej. Ubić w mieszance kakaowej. Złóż w roztopionej czekoladzie, a następnie 1/2 szklanki chipsów.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na przygotowane arkusze, w odstępie 3 cali od siebie.
Piec ciasteczka 7 minut. Odwróć arkusze i piec do suchego wyglądu i popękane, o 6 protokół. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 5 minut.
Przenieś pliki cookie do stojaków i całkowicie ostudź.