Fudgiest Espresso Nerkowca Brownies
Fudgiest Espresso nerkowca Brownies może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 598 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz sól, słodko-gorzka czekolada, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najfajniejsze ciasteczka w całej krainie, Meksykańskie ciasteczka Espresso z polewą czekoladową Espresso, oraz Ciasteczka Espresso z lukrem espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. dolna linia i dwie strony 8 - na 8-calowej patelni do pieczenia z folią, pozwalając krawędziom zwisać po bokach. Nasmaruj patelnię.
W dużej żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą, rozgrzej masło, czekoladę, proszek espresso i sól, aż stopią się i będą gładkie.
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
Ubij cukry do połączenia.
Dodaj jajka, jeden po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodaj wanilię i mieszaj przez minutę.
Dodać mąkę do czekolady i ubijać aż do połączenia i mieszaniny jest gładka i błyszcząca (patrz uwaga). Zamieszaj orzechy nerkowca.
Rozprowadzić na patelni i piec, aż tylko zestaw i top jest chrupiący, o 25 protokół.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygnąć przed cięciem na kwadraty.