Früchtebrot Mit Backobst (chleb owocowy z mieszanką suszonych owoców
Früchtebrot Mit Backobst (chleb owocowy z mieszanką suszonych owoców jest Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Na 9,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 205g tłuszczu, oraz w sumie 4387 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz skórkę z cytryny, masło, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Früchtebrot Mit Backobst (Chleb Owocowy Z Mieszanką Suszonych Owoców, Mieszany pilaw ryżowy z suszonymi owocami i orzechami, oraz Chleb z suszonych owoców kokosowych.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik (300F, 150C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło wymieszać z cukrem do uzyskania kremowej konsystencji.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Wymieszać do połączenia.Złożyć w suszonych owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Owoce
7
Wlać do natłuszczonej formy bochenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
8
Piec przez 30 minut w temperaturze 149° zwiększyć ogień po 30 minutach do 360 F (180 C) i piec przez kolejne 30 minut.Sprawdzić doness przez Wkładanie wykałaczki. Jeśli wykałaczka wyjdzie czysty chleb jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Pozostaw do ostygnięcia na około 10 minut. Następnie usuń z formy i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Owinąć w folię aluminiową i przechowywać co najmniej przez noc.Uwaga: mąkę żytnią można zastąpić niebieloną mąką pszenną. Można również użyć mąki pełnoziarnistej lub mąki orkiszowej.Uwaga: zamiast suszonych porzeczek i rodzynek można używać tylko rodzynek. Możesz również użyć innych suszonych owoców własnego wyboru.Uwaga: chleb można przechowywać szczelnie zapakowany w folię aluminiową i w woreczku z zamkiem błyskawicznym przez kilka tygodni. Na początku grudnia robię Frchtebrot na Boże Narodzenie. Smak staje się coraz lepszy z czasem przechowywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
Suszone Porzeczki
Suszone Owoce
Cukier Puder, W Razie Potrzeby (ok.
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1-1/2 Szklanki Piwa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier