Frytki Z Serem Buffalo
Przepis Buffalo ser frytki jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka frytek, mielony pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 19649 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Frytki Buffalo Beer Cheese, frytki z pieca z buffalo i serem, oraz Buffalo Kurczak Piwo Ser Fondue Frytki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450, wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.W dużej misce dodać mrożone frytki i skropić olejem.
Dodać sól czosnkową, proszek cayenne i pieprz. Użyj drewnianej łyżki do mieszania frytek, aż dobrze pokryte olejem i przyprawami.
Umieść przyprawione frytki w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec przez 20-25 minut na środkowym stojaku, obracając frytki w połowie drogi przez.Podczas pieczenia frytki, użyj małego rondla ciepła buffalo sosu i masła na małym ogniu, aż ciepło i masło topi się.
Usuń frytki, gdy chrupiące, włączyć piekarnik do wysokiej broil i upewnij się, że masz stojak w najwyższej pozycji. Zostawiając ziemniaki na patelni, skropić sosem buffalo, a następnie posypać równomiernie serem cheddar i serem pleśniowym
Umieść patelnię ziemniaków pod brojlerem i uważnie obserwuj, aż ser się rozpuści i rozpuści, powinno to zająć tylko około 2-3 minut.
Wyjąć, ostudzić tylko 2 minuty, następnie posypać cebulą i szczypiorkiem.
Służyć z boku ranczo dressing, i cieszyć się!