Frytki z pieczarek portobello

Frytki z pieczarek portobello
Frytki z pieczarek Portobello mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego przepisu na dodatki. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 1,4 dolara za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii , 9 g białka i 6 g tłuszczu . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Mieszanka czosnku w proszku, papryki, soli koszernej i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to amerykańskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i laktoowowegetariańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 51% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Vegan Stuffed Portobello Mushroom over Quinoa , Portobello Baked Eggs i BBQ'd Portobello Sliders .

Instrukcje

1
Rozgrzej olej w głębokim frytkownicy (lub w dużym garnku o grubym dnie) do temperatury 175°C.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Wytrzyj wierzchołki grzybów wilgotną szmatką, aby je oczyścić, a następnie zeskrob blaszki z dolnej strony tylną stroną łyżki. Przytnij trzon i pokrój na paski o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Włóż mąkę do naczynia z rantem, ubite jajka do drugiego naczynia z rantem i posyp oba solą i pieprzem. Do trzeciego naczynia dodaj panko, trochę włoskiej przyprawy, paprykę, czosnek w proszku i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1/2 Szklanki świeżo Startego Parmezanu I Więcej Do Smaku1/2 Szklanki świeżo Startego Parmezanu I Więcej Do Smaku
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
4
Dobrze wymieszaj. Obtocz „frytki” grzybowe w mące, następnie w mieszance jajecznej i na końcu w doprawionej panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
5
Smaż grzyby w gorącym oleju w partiach po 5–6 sztuk, aż będą złocistobrązowe i chrupiące, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
6
Odsącz na kratce położonej na papierowych ręcznikach i dopraw ponownie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn