Frytki z Bulgogami i karmelizowanym Kimchi mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 966 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koreańską pastę chile, Sriracha, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek w stylu Bulgogi z Kimchi Slaw i frytkami Tempura, Q ' S Seul Bulgogi i Kimchi, oraz Talerz Ryżowy Kimchi Bulgogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W zamykanej plastikowej torbie połącz cebulę, czosnek, imbir, sos sojowy, cukier, ocet i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodaj żeberko i wrzucić do herbu. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Ribeye
3
Mięso odsączyć, odciąć i osuszyć. Na dużej patelni podgrzać olej roślinny do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać mięso i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Przełożyć mięso na talerz i ogrzać. Wypłukać patelnię i wytrzeć do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
W średniej misce, połączyć cukier, ocet, chile pasty i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dodaj kimchi i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kimchi
8
Rozgrzać patelnię, aż będzie bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać kimchi i gotować na dużym ogniu, aż ciecz jest zagęszczony i błyszczący i kimchi jest rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kimchi
10
W małej misce ubić majonez z 3 łyżkami Sriracha.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo