Frytki Polenta

Frytki Polenta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj frytek Polenta. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyere, sól koszerną, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pieczone Frytki Polenta (Nie-Frytki Ziemniaczane), Frytki Polenta, oraz Herbed Polenta "Frytki".

Instrukcje

1
Przynieś 7 szklanek wody na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Połącz 4 szklanki gorącej wody i mleka w żaroodpornej misce (miseczka powinna zmieścić się na rondlu). Stopniowo ubijać polentę i 2 łyżeczki soli. Przykryj miskę szczelnie folią i ustaw nad gotującą się wodą; nie pozwól, aby miska dotykała wody. Gotować, aż bardzo gruby, 20 protokół. Tymczasem, szczotka 9-calowy plac do pieczenia naczynia z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
PolentaPolenta
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Ser i masło wymieszać w polencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4
Rozprowadzić w przygotowanym naczyniu i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
5
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. pokrój schłodzoną polentę na osiemnaście 4 1/2-by-1-calowe pałeczki i przenieś do blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
6
Patyczki posmarować oliwą z oliwek i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Piec do złotego, 30 do 35 protokół, obracając w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
8
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn