Frytki i ryby

Frytki i ryby
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj frytek i ryb. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 8900 kalorii, 23G białka, oraz 952g tłuszczu każdy. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę Dash old bay, brązowe piwo, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba z frytkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzać olej z krokosza barwierskiego w piecu holenderskim 5-quart na dużym ogniu, aż osiągnie 320 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Używając krajalnicy V z szerokim ostrzem, pokrój ziemniaki skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
5
Umieścić w dużej misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz cayenne, i Old Bay przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Ubijaj piwo, aż ciasto będzie całkowicie gładkie i wolne od grudek. Przechowywać w lodówce przez 15 minut. Uwaga: ciasto można przygotować do 1 godziny przed czasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dokładnie odcedzić ziemniaki, usuwając nadmiar wody. Gdy olej osiągnie 320 stopni, zanurz ziemniaki w oleju. Pracując w małych partiach, smażyć przez 2 do 3 minut, aż będą blade i dyskietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Wyjąć z oleju, odcedzić i schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Zwiększ temperaturę oleju do 375 stopni. Ponownie zanurzyć frytki i gotować, aż chrupiące i złoty kolor, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Wyjąć i osuszyć na stojaku do pieczenia. Doprawić solą koszerną na gorąco i trzymać w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Pozwól olejowi powrócić do 350 stopni. Lekko pogłębiać paski ryb w skrobi kukurydzianej. Pracując w małych partiach, zanurz rybę w cieście i zanurz w gorącym oleju. Gdy ciasto jest ustawione, obrócić kawałki ryby nad i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RybyRyby
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
13
Odcedzić rybę na stojaku do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
14
Podawać z octem słodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn